Promotii | Get's Bet
PROMOTII

Jucătorul trebuie să parieze minim 11 evenimente din oferta Organizatorului, de cotă minimă 1.25 fiecare eveniment, iar în situaţia în care pierde un singur meci de pe bilet, atunci va primi ca şi cotă de câştig 10% din produsul cotelor meciurilor pronosticate corect. Această ofertă este valabilă pentru orice tip de pariu din toate sporturile disponibile. Pariul ŞANSĂ este valabil numai pentru bilete simple, bilete ce conţin o singură linie. Nu se acceptă pronosticuri multiple (duble, triple) sau bilete ce conţin combinaţii. Pariul ŞANSĂ rămâne valabil și dacă unul sau mai multe meciuri de pe bilet sunt anulate ( primesc cotă 1.00 ). În cazul în care sunt sub 10 evenimente care se joacă, nu mai este valabil Pariul Șansă. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a retrage acest tip de pariu fără a anunţa în prealabil.

Jucătorul trebuie să parieze minim 10 evenimente din oferta de fotbal a Organizatorului, de cotă minimă 1.35 fiecare eveniment, iar în situaţia în care pierde un singur meci de pe bilet, atunci va primi ca şi cotă de câştig 15% din produsul cotelor meciurilor pronosticate corect. Această ofertă este valabilă doar pentru pariurile din oferta de fotbal de tip Final şi Şansă dublă. Pariul ŞANSĂ FOTBAL este valabil numai pentru bilete simple, bilete ce conţin o singură line. Nu se acceptă pronosticuri multiple (duble, triple) sau bilete ce conţin combinaţii. Pariul ŞANSĂ FOTBAL rămâne valabil și dacă unul sau mai multe meciuri de pe bilet sunt anulate (primesc cotă 1.00). În cazul în care sunt sub 9 evenimente care se joacă, nu mai este valabil Șansă Fotbal. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a retrage acest tip de pariu fără a anunţa în prealabil.

Este un pariu în care jucătorul poate pierde o selecție și totuși biletul său să fie considerat câștigator, cu un câștig în valoare de 10 ori miza biletului. Promoția se referă la biletele simple (necombinate, fără pronosticuri multiple) cu o cota totală mai mare sau egală cu 200. Cota maximă a unui eveniment de pe bilet trebuie să fie mai mică sau egală cu 5. În cazul în care unul sau mai multe evenimente sunt anulate (Cota 1), condiția de bonus (Cota totală minimă 200) se va aplică cotei rămase după aplicarea cotei 1. În cazul în care un bilet îndeplinește condițiile pentru mai multe bonusuri (ex. Pariul Șansă 200 și Pariul Șansă Fotbal) se va acordă bonusul valoric cel mai mare.

Jucătorul poate paria evenimente cărora li se acordă o cota specială. Meciurile determinate ca Maxi-Cote vor avea ca opțiuni de pariere cote de Final și Șansă Dublă. (1, X, 2, 1X, X2 și 12). Evenimentele stabilite ca Maxi-Cota nu pot fi combinate cu meciurile de bază, ele fiind condiționate de condiția MINIM 6.

Biletele câștigătoare conținând cel puțin 6 evenimente beneficiază de un BONUS la câștig între 5% și 100%, astfel:

6 Evenimente: 5%
7 Evenimente: 10%
8 Evenimente: 15%
9 Evenimente: 20%
10 Evenimente: 25%
11 Evenimente: 30%
12 Evenimente: 35%
13 Evenimente: 40%
14 Evenimente: 45%
15 Evenimente: 50%
16 Evenimente: 55%
17 Evenimente: 60%
18 Evenimente: 65%
19 Evenimente: 70%
20 Evenimente: 75%
21 Evenimente: 80%
22 Evenimente: 85%
23 Evenimente: 90%
24 Evenimente: 95%
25 Evenimente sau mai multe: 100%

SUPER BONUS se aplică doar biletelor conțînând cote de minim 1.25. În cazul in care unul sau mai multe dintre evenimente vor primi cota 1.00, bonusul se aplică evenimentelor rămase ce respectă condiția. Nu se califică pentru bonus biletele conținând Maxi-Cote. Câștigul total al unui bilet după aplicarea bonusului nu poate depăși Câștigul Maxim acordat de Organizator.

* Evenimentele afisate la ora 23:59 se desfasoara in ziua urmatoare.
BILET VIRTUAL
0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilet virtual
Verifică bilet
Pariuri
Loto